• مشخصات محصولات شهره

    7_20140528_003147 بیشتر

  • توصیه های لازم برای مصرف کنندگان مواد غذایی کنسرو شده

    1- قبل از مصرف کنسروها جهت از بین بردن سم خطر ناک بوتولیسم احتمالی موجود در مواد غذایی کنسرو شده قوطی های کنسرو به مدت 10 دقیقه در آب جوشانده شوند . خوشبختانه با جوشاندن کنسروها در مدت زمان ذکر شده، بوتولیسم ترشح شده توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینیوم... بیشتر

  • کوکوی کدو و ذرت

    مواد لازم : کدوی رنده شده : 1 پیمانه کنسرو ذرت : نصف پیمانه پیاز خرد شده : 1/4 پیمانه تخم مرغ : 1 عدد خرده نان تازه : 1 پیمانه شیر : 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به اندازه کافی روغن نباتی : به اندازه کافی طرز تهیه : در کاسه ای کدو ، کنسرو ذرت ، پیاز... بیشتر

  • رول مرغ و اسفناج

    مواد لازم : سینه کامل یک مرغ زعفران آب کرده : 2 قاشق غذاخوری آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری کنسرو اسفناج : 200 گرم سوسیس فرانکفورتر : 2 عدد نمک و فلفل قرمز به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را بدون... بیشتر

  • مافین ذرت

    مافین ذرت از نمونه مافینهای غذایی می باشد که می توانید برای صبحانه ، به عنوان عصرانه یا در کنار شام سرو نمایید. این مافین برای دوستانی که مایل به تست غذاهای جدید هستند توصیه می شود. مواد لازم برای 14 عدد مافین : آرد سفید : 2/5 پیمانه آرد ذرت : 0/5... بیشتر

  • خواص زیتون

    زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران ، گرم و قابض ، میوه نارس ، سرد و خشک و روغن زیتون ، گرم و خشک و برگ آن نیز گرم و خشک است. زیتوان را نمی توان مستقیما بعد از چیدن از درخت خورد بلکه باید آن را پروراند تا مزه تلخ آن کمتر شود. بعضی از زیتون ها را تا زمانی... بیشتر

  • خواص اسفناج

    *فیبر زیاد یک پیمانه اسفناج حدود %20 فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می کند. فیبر موجود در این سبزی ، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می تواند مانع از پرخوری شود. *مبارزه با سرطان پژوهشها نشان می دهد فلاونوئید موجود در اسفناج... بیشتر

  • خواص خیار

    خیار از نظر طب قدیم سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند. خواص دارویی : 1. دارای ویتامین هایی است که روزانه بدن ما نیاز دارد. مانند ویتامین های B6,B5,B3,B2,B1 اسید فولیک ، ویتامین C ، کلسیم ، آهن ، منیزیم فسفر و پتاسیم و روی... بیشتر

  • خواص عدس

    عدس ها ، عضوی کوچک ولی مغذی از خانواده گیاهان بنشی هستند منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول اند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول می کنند بلکه خاصیت تنظیم قند خون را هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قند خون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری... بیشتر

  • خواص هویج

    هویج با داشتن مواد مقوی و ویتامین ها یکی از مهمترین و مفیدترین سبزیجات برای بدن است. خوردن هویج مقاومت بدن را در مقابل بیماری های عفونی بالا می برد. هویج منبع مهم بتاکاروتن و الیاف می باشد که هر دوی آنها کمک به جلوگیری از سرطان و حمله قلبی می کنند. گروهی... بیشتر