• مشخصات محصولات شهره

    7_20140528_003147 بیشتر

  • توصیه های لازم برای مصرف کنندگان مواد غذایی کنسرو شده

    1- قبل از مصرف کنسروها جهت از بین بردن سم خطر ناک بوتولیسم احتمالی موجود در مواد غذایی کنسرو شده قوطی های کنسرو به مدت 10 دقیقه در آب جوشانده شوند . خوشبختانه با جوشاندن کنسروها در مدت زمان ذکر شده، بوتولیسم ترشح شده توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینیوم... بیشتر

  • خواص زیتون

    زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران ، گرم و قابض ، میوه نارس ، سرد و خشک و روغن زیتون ، گرم و خشک و برگ آن نیز گرم و خشک است. زیتوان را نمی توان مستقیما بعد از چیدن از درخت خورد بلکه باید آن را پروراند تا مزه تلخ آن کمتر شود. بعضی از زیتون ها را تا زمانی... بیشتر

  • خواص اسفناج

    *فیبر زیاد یک پیمانه اسفناج حدود %20 فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می کند. فیبر موجود در این سبزی ، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می تواند مانع از پرخوری شود. *مبارزه با سرطان پژوهشها نشان می دهد فلاونوئید موجود در اسفناج... بیشتر

  • خواص خیار

    خیار از نظر طب قدیم سرد و تر است و خنک کننده بدن می باشد و به هضم غذا کمک می کند. خواص دارویی : 1. دارای ویتامین هایی است که روزانه بدن ما نیاز دارد. مانند ویتامین های B6,B5,B3,B2,B1 اسید فولیک ، ویتامین C ، کلسیم ، آهن ، منیزیم فسفر و پتاسیم و روی... بیشتر

  • خواص عدس

    عدس ها ، عضوی کوچک ولی مغذی از خانواده گیاهان بنشی هستند منبع بسیار خوبی از فیبرهای کاهش دهنده کلسترول اند که نه تنها کمک به کاهش کلسترول می کنند بلکه خاصیت تنظیم قند خون را هم دارند زیرا فیبر بالای آنها از افزایش قند خون بعد از خوردن یک وعده غذایی جلوگیری... بیشتر

  • خواص هویج

    هویج با داشتن مواد مقوی و ویتامین ها یکی از مهمترین و مفیدترین سبزیجات برای بدن است. خوردن هویج مقاومت بدن را در مقابل بیماری های عفونی بالا می برد. هویج منبع مهم بتاکاروتن و الیاف می باشد که هر دوی آنها کمک به جلوگیری از سرطان و حمله قلبی می کنند. گروهی... بیشتر

  • خواص گوجه فرنگی

    بررسی ترکیبات و مواد موجود در گوجه فرنگی نشان می دهد که در میوه گوجه فرنگی رسیده گلوکز ، فروکتوز ، ساکاروز و تقریبا تمام آمینو اسیدهای اصلی به استثنای ترپتوفان وجود دارد. اسید آلی اصلی و عمده موجود در گوجه فرنگی ، اسید سیتریک است. اسیدیته میوه به تدریج... بیشتر

  • خواص باقلا

    باقلا از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد. 1. دم کرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است. 2. جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است. 3. جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم دارد. 4. از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده کنید. 5. باقلا... بیشتر

  • خواص ذرت

    ذرت که در فارسی بلال نیز نامیده می شود گیاهی است یک ساله و یک پایه دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن به 4 متر می رسد. ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است ولی به علت نداشتن گلوتن (نان چسب مانند گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد. بنابراین برای تهیه نان ذرت آرد... بیشتر