-
باقلا وخواص آن
باقلا گیاهی هست علفی و یکساله که ارتفاع آن تا ۸۰ سانتیمتر میرسد . این گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقاست که از ۵هزار سال پیش کشت می شود. باقلای تازه و خشک از لحاظ طبی باهم متفاوت می باشند. باقلای تازه طبعی سرد و تر ، و باقلای خشک طبعی سرد و... بیشتر
یکشنبه 25 آذر 1397 -
توصیه های لازم برای مصرف کنندگان مواد غذایی کنسرو شده
1- قبل از مصرف کنسروها جهت از بین بردن سم خطر ناک بوتولیسم احتمالی موجود در مواد غذایی کنسرو شده قوطی های کنسرو به مدت 10 دقیقه در آب جوشانده شوند . خوشبختانه با جوشاندن کنسروها در مدت زمان ذکر شده، بوتولیسم ترشح شده توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینیوم... بیشتر
چهارشنبه 16 بهمن 1392 -
کوکوی کدو و ذرت
مواد لازم : کدوی رنده شده : 1 پیمانه کنسرو ذرت : نصف پیمانه پیاز خرد شده : 1/4 پیمانه تخم مرغ : 1 عدد خرده نان تازه : 1 پیمانه شیر : 1 قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به اندازه کافی روغن نباتی : به اندازه کافی طرز تهیه : در کاسه ای کدو ، کنسرو ذرت ، پیاز... بیشتر
سه شنبه 19 آذر 1392 -
رول مرغ و اسفناج
مواد لازم : سینه کامل یک مرغ زعفران آب کرده : 2 قاشق غذاخوری آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری پودر سیر : 1 قاشق غذاخوری کنسرو اسفناج : 200 گرم سوسیس فرانکفورتر : 2 عدد نمک و فلفل قرمز به میزان لازم طرز تهیه : ابتدا سینه مرغ را بدون... بیشتر
سه شنبه 19 آذر 1392 -
خواص زیتون
زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران ، گرم و قابض ، میوه نارس ، سرد و خشک و روغن زیتون ، گرم و خشک و برگ آن نیز گرم و خشک است. زیتوان را نمی توان مستقیما بعد از چیدن از درخت خورد بلکه باید آن را پروراند تا مزه تلخ آن کمتر شود. بعضی از زیتون ها را تا زمانی... بیشتر
دوشنبه 18 آذر 1392 -
خواص اسفناج
*فیبر زیاد یک پیمانه اسفناج حدود %20 فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می کند. فیبر موجود در این سبزی ، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می تواند مانع از پرخوری شود. *مبارزه با سرطان پژوهشها نشان می دهد فلاونوئید موجود در اسفناج... بیشتر
دوشنبه 18 آذر 1392