• خواص گوجه فرنگی

    بررسی ترکیبات و مواد موجود در گوجه فرنگی نشان می دهد که در میوه گوجه فرنگی رسیده گلوکز ، فروکتوز ، ساکاروز و تقریبا تمام آمینو اسیدهای اصلی به استثنای ترپتوفان وجود دارد. اسید آلی اصلی و عمده موجود در گوجه فرنگی ، اسید سیتریک است. اسیدیته میوه به تدریج... بیشتر

  • خواص باقلا

    باقلا از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد. 1. دم کرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است. 2. جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است. 3. جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم دارد. 4. از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده کنید. 5. باقلا... بیشتر

  • خواص ذرت

    ذرت که در فارسی بلال نیز نامیده می شود گیاهی است یک ساله و یک پایه دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن به 4 متر می رسد. ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است ولی به علت نداشتن گلوتن (نان چسب مانند گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد. بنابراین برای تهیه نان ذرت آرد... بیشتر

  • خواص بادمجان

    بادمجان علاوه بر داشتن ویتامین ها و مواد معدنی گوناگون ، شامل مواد گیاهی مهمی می باشد که فعالیت های آنتی اکسیدانی دارند و همچنین فیتوترینت ها تمیزکننده رادیکالهای آزاد شامل ترکیباتی فتولیکی مانند اسید کافئیک و کلروجنیک و همچنین فلئونیدهایی نظیر نیاسین... بیشتر

  • خواص لوبیا چیتی

    یک فنجان لوبیا چیتی یا 193 گرم از آن 760 کالری دارد که از این میزان ، 21 کالری آن به چربی ، 483 کالری از آن به کربوهیدرات موجود در لوبیا و 165 کالری به پروتئین موجود در آن اختصاص دارد.این ماده غذایی فاقد کلسترول بوده و قند موجود در آن در مقایسه با انواع... بیشتر

  • خواص لوبیا سبز

    در کل لوبیا سرشار از ویتامین های B و A و مواد معدنی آهن ، فسفر ، کلسیم و پتاسیم است. در این بین لوبیا سبز کم کالری بوده و برخلاف لوبیا خشک، حاوی ویتامین C و بسیار مغذی است. *لویبا سبز علائم یائسگی را کاهش می دهد : یائسگی دوره ای از زندگی زنان است که... بیشتر

  • کوفته لوبیا سبز

    مواد لازم برای 20 عدد کوفته : کنسرو لوبیا سبز : 300 گرم زرشک : 2 قاشق غذاخوری گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری پود نان باگت : 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ : 1 عدد پنیر پارمزان : در صورت تمایل برای عم بهتر نمک و فلفل : به مقدار لازم 1- کنسرو لوبیا سبز را آبکش... بیشتر