صفحه نخست: بلاگ: خواص ذرت

ذرت که در فارسی بلال نیز نامیده می شود گیاهی است یک ساله و یک پایه دارای ساقه ای راست که ارتفاع آن به 4 متر می رسد.
ذرت دارای ارزش غذایی فراوانی است ولی به علت نداشتن گلوتن (نان چسب مانند گندم) قابلیت تهیه نان را ندارد. بنابراین برای تهیه نان ذرت آرد آن را با سایر غلات مخلوط می کنند. ذرت از نظر طب قدیم ایران خشک و سرد است.

سایر خواص آن عبارتند از :

*پماد ذرت خشک کننده زخم ها می باشد.
*ذرت ماده غذایی خوبی  برای پیشگیری از سرطان است.
*استفاده مداوم از ذرت از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
*روغن ذرت برای درمان اگزما و بیماری های پوستی مفید است.
*کاکل ذرت دارای مقدار زیادی پتاسیم است و به همین دلیل دم کرده آن ادرار آور و آرام کننده دستگاه ادراری است.


zorat_20131218_163532