صفحه نخست: بلاگ: خواص باقلا

باقلا از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد.

1. دم کرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است.
2. جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است.
3. جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم دارد.
4. از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده کنید.
5. باقلا را اگر با سرکه و آب بپزید و با پوست بخورید، اسهال مزمن را درمان می کند.
6. برای رفع گرفتگی صدا باقلا را با روغن بادام و قند مخلوط کنید و بخورید.
7. مصرف باقلا به علت داشتن کلسیم و فسفر بالا از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری می کند.
8. باقلا حاوی ویتامین های B و A و C و املاح معدنی مانند فسفر و آهن است.
9. باقلا دارای مقدار زیادی آب است که می تواند ار یبوست پیشگیری کرده و برای سلامت پوست مفید است.
10. مصرف باقلا به کنترل فشار خون بالا کمک می کند و همچنین پتاسیم موجود در آن برای سلامت قلب و عروق مفید است.
11. باقلا دارای ماده ای به نام فیتین Phytine می باشد که بسیار مغذی است و تقویت کننده بدن است. این ماده کلسیم بدن را تامین می کند.
12. باقلا غذای خوبی برای دوران نقاهت است.


15_20131218_163011