صفحه نخست: بلاگ: مافین ذرت

مافین ذرت از نمونه مافینهای غذایی می باشد که می توانید برای صبحانه ، به عنوان عصرانه یا در کنار شام سرو نمایید. این مافین برای دوستانی که مایل به تست غذاهای جدید هستند توصیه می شود.

مواد لازم برای 14 عدد مافین :

آرد سفید : 2/5 پیمانه
آرد ذرت : 0/5 پیمانه
بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
شیر : 1 پیمانه
کره : 125 گرم ، نرم شده در دمای محیط
تخم مرغ : 2 عدد زده شده
کنسرو ذرت : 130 گرم
پیازچه : 2 عدد خرد شده
پنیر پیتزا رنده شده : 0/5 پیمانه
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه :
1- آرد سفید ، آرد ذرت و بکینگ پودر را در کاسه متوسط الک کنید.
2- مابقی مواد را در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید.
3- مخلوط ذرت را وسط آرد های الک شده ریخته و با قاشق چوبی هم زده تا مواد یکدست شوند.
4- داخل قالب مافین را با کره چرب کرده و آن را با 2-1 قاشق از مایه پر کنید.
5- قالب را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 210 درجه سانتیگراد به مدت 25 دقیقه قرار دهید ، چند دقیقه آخر پخت از شعله بالا برای خوش رنگ شدن مافین استفاده کنید.
6- بعد از مدت زمان پخت برای 5 دقیقه در فر خاموش بگذارید ، سپس در ظرف مورد نظر چیده و با سس دلخواه سرو نمایید.


CornMuffin2-768_20131212_085853