-
باقلا وخواص آن
باقلا گیاهی هست علفی و یکساله که ارتفاع آن تا ۸۰ سانتیمتر میرسد . این گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقاست که از ۵هزار سال پیش کشت می شود. باقلای تازه و خشک از لحاظ طبی باهم متفاوت می باشند. باقلای تازه طبعی سرد و تر ، و باقلای خشک طبعی سرد و... بیشتر
یکشنبه 25 آذر 1397 -
توصیه های لازم برای مصرف کنندگان مواد غذایی کنسرو شده
1- قبل از مصرف کنسروها جهت از بین بردن سم خطر ناک بوتولیسم احتمالی موجود در مواد غذایی کنسرو شده قوطی های کنسرو به مدت 10 دقیقه در آب جوشانده شوند . خوشبختانه با جوشاندن کنسروها در مدت زمان ذکر شده، بوتولیسم ترشح شده توسط باکتری کلستریدیوم بوتولینیوم... بیشتر
چهارشنبه 16 بهمن 1392 -
خواص زیتون
زیتون رسیده از نظر طب قدیم ایران ، گرم و قابض ، میوه نارس ، سرد و خشک و روغن زیتون ، گرم و خشک و برگ آن نیز گرم و خشک است. زیتوان را نمی توان مستقیما بعد از چیدن از درخت خورد بلکه باید آن را پروراند تا مزه تلخ آن کمتر شود. بعضی از زیتون ها را تا زمانی... بیشتر
دوشنبه 18 آذر 1392 -
خواص اسفناج
*فیبر زیاد یک پیمانه اسفناج حدود %20 فیبر دارد که مانع یبوست است و به هضم غذا کمک می کند. فیبر موجود در این سبزی ، قند خون را پایین نگه داشته و با ایجاد حس سیری می تواند مانع از پرخوری شود. *مبارزه با سرطان پژوهشها نشان می دهد فلاونوئید موجود در اسفناج... بیشتر
دوشنبه 18 آذر 1392 -
خواص گوجه فرنگی
بررسی ترکیبات و مواد موجود در گوجه فرنگی نشان می دهد که در میوه گوجه فرنگی رسیده گلوکز ، فروکتوز ، ساکاروز و تقریبا تمام آمینو اسیدهای اصلی به استثنای ترپتوفان وجود دارد. اسید آلی اصلی و عمده موجود در گوجه فرنگی ، اسید سیتریک است. اسیدیته میوه به تدریج... بیشتر
دوشنبه 18 آذر 1392 -
خواص باقلا
باقلا از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است و گل آن گرم می باشد. 1. دم کرده گل باقلا ضد تشنج و ادرار آور است. 2. جوشانده باقلا برای ورم مثانه مفید است. 3. جوشانده باقلا اثر خوبی در رفع رماتیسم دارد. 4. از جوشانده باقلا برای درمان نقرس استفاده کنید. 5. باقلا... بیشتر
دوشنبه 18 آذر 1392