صفحه نخست: بلاگ: خواص بادمجان

بادمجان علاوه بر داشتن ویتامین ها و مواد معدنی گوناگون ، شامل مواد گیاهی مهمی می باشد که فعالیت های آنتی اکسیدانی دارند و همچنین فیتوترینت ها تمیزکننده رادیکالهای آزاد شامل ترکیباتی فتولیکی مانند اسید کافئیک و کلروجنیک و همچنین فلئونیدهایی نظیر نیاسین می باشد.
محققان به روی ماده گیاهی آنتوسیانین با نام نیاسین کار می کنند که بر روی پوست بادمجان وجود دارد. نیاسین آنتی اکسیدانی قوی و تمیز کننده رادیکالی می باشد که از پوسته سلول ها در مقابل تخریب جلوگیری می کند.

 



مواد موجود در 100 گرم بادمجان


فیبر                                       2/48 گرم


پتاسیم                                  245/52 میلی گرم


منگنز                                    0/13 میلی گرم


مس                                     0/11 میلی گرم


ویتامین ب 1(تیامین)             0/08 میلی گرم


ویتامین ب 6(پایرودوکسین)   0/09 میلی گرم    


فولات                                  14/26 میلی گرم


منیزیم                                 12/87 میلی گرم


ویتامین ب 3                         0/59 میلی گرم

از نظر طب قدیم بادمجان گرم و خیلی خشک است. بادمجان برخلاف آنچه که عوام اعتقاد دارند که بی بو و خاصیت است دارای خواص زیادی است مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوبی برای کسانی است که می خواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد.

1. بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد.
2. بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.
3. بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب روی عضو ملتهب گذاشت.
4. بادمجان پادزهر خوبی برای مسمومیت های حاصل از خوردن قارچ سمی است
5. بادمجان گرفتگی رگ ها را باز می کندو شخص را از خطر سکته محفوظ می دارد.
6. بادمجان برطرف کننده یبوست است.
7. بادمجان مقوی معده است.
8. برگ ها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانید این جوشانده درمان اسهال خونی است.
9. اگر بادمجان را بسوزانید و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنید و به زیگیل بمالید زگیل کنده خواهد شد.
10. بادمجان منبع بسیار غنی از پتاسیم و منیزیم مس و ویتامین های B1 و B2 و اسید فولیک است که برای بیماران مبتلا به دیابت و کسانیکه دچار نقرس هستند مفید است و تنوری شده و آب پز آن اغلب برای رژیم های لاغری استفاده می شود.
11. پتاسیم و اسید فولیک بادمجان از بروز فشار خون و بیماری قلبی-عروقی جلوگیری می کند و به شرطی که سرخ نشود، پایین آورنده کلسترول شناخته شده است.

bd_20131218_165227