صفحه نخست: بلاگ: کوفته لوبیا سبز

مواد لازم برای 20 عدد کوفته :

کنسرو لوبیا سبز : 300 گرم
زرشک : 2 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
پود نان باگت : 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 1 عدد
پنیر پارمزان : در صورت تمایل برای عم بهتر
نمک و فلفل : به مقدار لازم

1- کنسرو لوبیا سبز را آبکش کرده و داخل غذاساز بریزید و کاملا لهش کنید.
2- گردو را هم می توانید ریز خرد کنید و هم همراه لوبیا سبز داخل خرد کن یا غذاساز بریزید البته کمی دیرتر از لوبیا اضافه کنید تا خرد شود بعد کاملا با هم مخلوط کنید.
3- زرشک را که خوب شسته و خشک شده را به مخلوط لوبیا و گردو اضافه کنید.
4- پودر نان باگت و تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید اگر احیانا احساس کردید که مخلوط شل است و نمی توانید به صورت گلوله در بیاورید ، مقداری پودر نان اضافه کنید.
5- در انتها مقدار کمی پنیر پارمزان (در صورت دلخواه) و نمک و فلفل اضافه کنید.
6- داخل یک ظرف کوچک ، حدود 3 سانتی متر روغن بریزید و کاملا داغ نمایید.
7- از مواد گلوله های کوچک (به اندازه گردو) درست کنید و داخل روغن بیاندازید.
8- هر چند دقیقه کوفته ها را بچرخانید تا کاملا یکنواخت سرخ شود.
9- بعد از روغن خارج کنید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود و در کنار غذای اصلیتان سرو کنید.



grebrtgbev-4_20131212_090718